News and Events

Prof. Dr. Dr. h.c. Gregory G. Dess at the Department of Management and Entrepreneurship

On April 25, 2017, Gregory G. Dess (one of the "top 20 influential researchers in the field of management", cf. Aguinis et al., 2012) will give a speech on Strategic Management and Career Implications. Please refer to the document below for further information.

Presentation: “The Role of Planning in the Venturing Process?” by Dr. Jan Brinckmann

Liebe Doktoranden/innen und Master-Studierende

Am Donnerstag, 17. November 2016 von 13:30 bis 14:30 Uhr findet in der Schützenmattstrasse 14 (Raum 107) das Forschungskolloquium mit Dr. Brinckmann statt. Zum Thema ,,The Role of Planning in the Venturing Process?’’ wird er eine Präsentation halten, welche von einer interaktiven Diskussionsrunde gefolgt wird.

Weitere Information zu Dr. Brinckmann können Sie dem beigefügten PDF entnehmen.

Wir freuen uns auf zähliges Erscheinen.​​​​​​​

Antoinette Hunziker-Ebneter at the Department of Management and Entrepreneurship

On April 12, 2016, Antoinette Hunziker-Ebneter (President of the board of directors, Berner Kantonalbank) will give a speech on strategic challenges of Berner Kantonalbank in the context of the current environment. Please refer to the document below for further information.